Friday, January 20, 2012

sepetang di bukit merah

petang semalam sy amik kesempatan masa yang ada untuk berjalan-jalan di bukit merah resort...sesaje amik angin petang disana...almaklum je la, asyik amik angin di ulu sepetang je kan, kekadang nk jugak rasa angin sepetang di tempat len kn..hikhik

selesai solat asar, lepak2 skejap di rumah dlm area kul 6, terus stat kete dan meluncur di atas jln raya tuk ke bukit merah...pjlanan ke bukit merah amik masa 11-15 minit je dari rumah...jap je kan..ikut jalan dalam, sbb tu dekat..sampai je kt bukit merah tu, terus mengambil angin petang di sana..jln2 smbil tgok tasik besar bukit merah tu...dah puas jalan , g main whirl car plak..huhuhu..hampeh je, dah besar pon men whirl car...

dah, xnk bebel pjg, jom layan pict jom...

maskot bukit merah resort

 mother and daughter 

ogy n arepeace

are-peace n me...

anak sape la nih...

terbang lebih tinggi...

dah besar2 pon men whirl car lg..huhuhu

1 comments:

wany dianwanie said...

melompat lebih tinggi lah

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...