Thursday, January 5, 2012

congrates huda dan awie

dah lama xupdate entry...xnyempat2 nk update..bz sikit..almaklum je la persekolahan baru bermula..(ececeh....padahal bz bnda len kn..huhuhuh)...

entry kali ni sy ditujukan khas buat huda dan awie...huda dan awie ni adalah sahabat sy masa di sekolah menengah dulu..,awie dan huda ni dulu waktu zaman sekolah, kls xsama dan diorang xpernah kelas sama..huda ni pemalu orgnye manakala si awie ni, seorang pengawas yg berwibawa...dan sudah jodoh namanya, akhirnya diorang ditakdirkan bersama...

huda dan awie telah selamat diijabkabulkan pada 25 disember 2011 yang lalu...sy tidak dapat hadir ke majlis diorang...sowie sgt2..pape pon sy mendoakan mereka berdua bahagia hingga ke syurga...

tahniah dan selamat pengantin baru kepada huda dan awie..

1 comments:

Kak Long said...

terima kasih byk2 wanna post ttg pernikahan kami kt blog wanna yg comel mcm tuannye ni..doakan kami ye wanna..nnti time kenduri,wanna dtg tau.. (^_^)

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...