Saturday, January 28, 2012

baby stuff...comel sangat2....

semua orang tau, kalau sebut je baby, saiz die mesti kecik kn...bila saiz kecik ni bermakna perkataan paling sesuai adalah comel...kalau berkunjung je kedai barangan baby ni, rasa comel je bila tengok barang-barang die kn...

kali ni saya nk promot baby stuff yang sangat comel...selalu orang jual baju baby, seluar baby, topi baby yg cam biasa tu kn..kali ni, baby stuff dari benang kait...sangat comel...dan lagi comel bila leh match2 kaler...for example kaler merah oren, kaler, ijau pink dan mcm2 lagi kaler lah kn...jom u all kita tengok sesama baby stuff yg comel tu jom...
hairband and baby shoes...comel sesgt...


oren + pink

pink + ijau (ala-ala crocs gitu...)

blue + bby blue

hairband pon ada..comelkan....

sape ada baby, beli bagi baby pkai stuff ni, mesti comelnyer kn...=)
yg xde baby pon xpe, leh beli wat present tuk mber2 yg ada baby kecik nih..=)

sape berminat leh la private massage kt sini [klik sini]

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...