Thursday, May 5, 2011

i`m very lucky today

rini sy ada kursus pengajaran sejarah berkesan dalm p&p di PPD LMS Tepen. so pepagi lg dh drive kete menuju ke tepen. perjlnan tuk ke PPD sumenyer ok n berjln lancar..sampai di PPD terus masuk ke bilik mesyorat dan kursus bermula..byk sgt ilmu yg sy dpt rini. kursus tamat dlm kul 1.30..

terus turun g tpt parking kete then start enjin terus pulang ke rumah..dlm perjlnan pulang ke rumah, sampai je kt trafic light selepas bangunan wisma tepen, tetba kt tepi jln ada polis trafic tgh tahan motor n kete..adoiyai...ngan serta merta terus darah berdesup nek ke otak...jatung dah berdebar, tgn yg already sejuk kena aircond dgn serta merta bertambah sejuk..


nape nk takut?selama ni drive ok je lau lalu roadblock polis n jpj..nape erk? mesti de smothing nih...seatbelt pkai, roadtax kete idup je, nape neh...huhuhu...stiker P xde...abis la..lau polis ni tahan cek lesen P tp kt kete tak de P, msti kena punyer..elok plak trafic light tue tgh merah dan sy berhenti tul2 dekat ngan polis...mcm2 surah dibaca...sebaris ayat dlm surah yasin tue pon dibaca mudah2an polis tue tak napak kete nih..huhuhu..tetba lampu bertukar ke warna ijau..yes...cpt bergerak..kete meluncur laju dan..fuhhh...selamat...so today, i`m very lucky coz tak di tahan polis...=)


moral of the story, len kali cek dulu lesen tue P ke tak P, lau P cpt2 g cri stiker P...ada paham...

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...