Monday, April 21, 2014

26hari bergelar ummi

alhmdullilah,  hari ni da hari ke 26 bergelar ummi kpd muhammad afiq iman. .26hari mean xabis pantang lg la kn..lg 18 hari lg nk abis pantang 44hari tu..actually sy xkisah sgt psl pantang ni...sbb setakat ni mmg xde problem untuk berpantang mkn dan mnum n melakukan aktiviti berpantang seperti bertungku dan sebagainya. cuma yg dikisahkannya adalah bilangan hari cuti bersalin sy mkin lama mkin kurang..aduh...rsa syg nk tinggalkn si kecik iman nih sbb bangun pagi ngadap iman, tghari ngadap iman, ptg ngadap iman, malam ngadap iman..24jam la ngulit si iman je..nati da abis cuti, stat kje t mesti agak liat utk ke sekolah dan agak teruja n tergesa2 utk pulang ke rumah selepas waktu kje semata2 tuk jupa si kecik nih..

26ari tu pada angka, mmg rsa mcm da lama..tp bg sy rsa kjap je msa berlalu...dlm tempoh 26ari ni mcm2 sy lalui..bg mndi iman, tukarkan bj n pampers iman, susukan iman..mmg prnh buat sume ni dlu tp bkn tuk anak sndiri utk sarah, diha n qayyum..tp bila da ada iman, baru tau cmne rsa bil a ada anak sndirikn..

duduk sesaje tgok iman tetiba rindu iman time lahir...tup tup da besar da iman..even xla besar mana pun kn tp perubahan tu tetap ada...alhmdullilah, sepanjang 26 hari ni, iman x de la meragam tahap gaban...memlm dlm area pkuk 4 lebih iman msti akan bgun mtk disusukan then smbung tdo smpai pg..mayb iman tau kot ummi die kuat tdo, jd iman pun xnk ganggu ummi die tdo..hikhik...

bila tgok muka suci iman, rsa sayu je hati..rsa bersyukur sgt2 kerana dikurniakan hadiah yg sgt elok rupanya, sgt tidak ternilai harganya..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...