Sunday, September 29, 2013

hepi for u puan noor idayu samsudin

sy sgt2 hepi tuk puan ayu sy....sy sgt2 teruja bila dpt tau gudnews dr puan ayu...ptut la sejak 2 menjak ni puan ayu len mcm je...bwk bekal pun xabis...sy je yg perabis...then puan ayu slu pulak ulang alik toilet da tu pulak mcm xbermaya je...what happen to you dear? akhirnya hari rabu ritu sumenya terjwb...

da nek double line tp puan ayu masih xconfident...mcm blur2 n percaya xpercaya je ngan UPT yg die da wat pagi td...

disebabkan simptom2 da ada,jd tuk yakin kn puan ayu, sy terus menuju ke kereta,bkak dashboard kete amik UPT extra yg incik hubby belikan ritu...sy suruh puan ayu test lg sekli..tgok..kn da nek doublr line...

balik dr sekolah, sy terus menemani puan ayu ke columbia hospital tuk check up and scan..result dr doktor positive la kn sbb ciap ada scan pict lg..alhamdulillah, puan ayu da msuk 7week. .tahniah syg...

u tau syg, I hepi sgt2 u prgnt...skng I da ada kwn tuk share benda2 prgnt ni...u jga leklok ye dear...jgn lasak2 sgt...semoga u n kandungan u selamat.....amin...





0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...