Saturday, June 30, 2012

latihan serang hendap

pagi tadi setelah selesai menunaikan solat subuh, lalu terus ku menuju ke tingkap bilik tuk bukak tingkap bilik almaklum la da pagi kn...bukak je tingkap saje sy melemparkan pandangan ke luar tingkap untuk menikmati view di pagi hari..tetiba mata terus tertumpu pada satu yg sgt menarik perhatian..nk tau ape? ce teka, ce teka...hehehehe

benda yg sgt menarik perhatian tu adalah latihan serang hendap tentera..bertrak-trak diorg turun kn askar diorg ni kemudian pakat amik port masing-masing..ada yg menirap kt tepi batu, sembunyi belakang kereta, belakang dinding...abis semua hutan kebun kt umah ni diorg masuk...igt sekejap je la, rupanya sampai la sekarang sewaktu sy mengupdate entry ni, diorg masih lg berada dlm latihan serang hendap ni...sesekali tengok macam zaman jepun pon ada gak..xdapat sy bayangkn masa silam, masa jepun makan ubi kayu tu, cmni la kan keadaannya..askar melayu la cuba mempertahankan keadaan masa tu..

dah sudah kau cik wanna, jgn bebel panjang-panjang...jom layan beberapa picture yg sempat diambil waktu latihan serang hendap yg diadakan di sekitar rumah saya...






ok, habis da pict....sekian wassalam..=)

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...