Wednesday, March 21, 2012

spotcek

dedulu masa time sekolah tingat dalam setaun tu ada la 2,3 kali pengawas ngan cikgu disiplin wat spotcek...klu wat ambush diam2, byk la hasil yg diperolehi...tp klu bocor, sempat la bebudak buang or sorok kt memana brang2 larangan tu...

pagi td, masa sy tengah syok2 ngajar tetiba dtg dlm 8 org pengawas, mtik izin tuk wat soptcek...semua pelajar pompuan diminta ke belakang manakala pelajar lelaki diminta ke hadapan kelas...sy plak berdiri di tepi meja guru sempat melihat gelagat pelajar..ada 2, 3 org pelajar sempat mencampakkan barang larangan diluar tingkap kelas...kekonon selamat la...ngan tanpa membuang masa sy memanggil seorang pngawas dan arahkan die amik brang larangan yg dicampak td...abis kantoi diorg...huhuhuh...dah nasihat bnyak kli jgn bwk benda yg xleh bwk tp degil bwk jugak..kn dah kena....

bila tengok hasil rampasan nk tergelak pon ada...liquid dah tentu ada....gelang mcm2 jenis pon ada.ngan perfume lagi..cermin kecik bentuk 4 segi tu da compem ada..dan yg xtahan cermin muka bulat siap ada kaki tu pon ada..yg bestnyer cermin bulat besar ciap ada kaki tu, student lelaki yg punyer...kalah student pompuan..huhuhu..kelakar tul bebudak nih...

cermin camni la kena rampas td tp kaki die xde la tinggi camnih

pape pon, kepada semua student sy, sila patuhi arahan yg telah ditetapkan oleh pihak sekolah yer....

1 comments:

Putri Ezzat said...

Wanna...kat SAB dh tak der tau. Stakat cermin n gelang2 getah nie...mmg tak de la... yg kat sek kami cuma check rambut, seluar, hp. Tue pun ader yg pengawas pecah rahsia.

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...