Wednesday, February 9, 2011

ohhhh...mr N...

dah lma la sgt2 sy mengidam-idamkan mr N ni...mmg rsa cm caya tak caya je sy ditakdirkan tuk bersama mr N.actually sy hampir keciwa bila sy tak dpt bersama ngan abang kepada mr N ni..so, xpe lah..bukan rezeki tuk bersama abang nyer..mungkin jodoh sy lebeh kuat ngan adiknyer, mr N..so, sekarang tengah menghitung hari untuk date ngan DIA..t jupa je mr N ni, sy nk bwk die g jejln lakegarden..wahhhh..bestnyer...xdpt nk bygkn perasaan masa tue nati...hehehe

  abang kepada mr N..

yg ni baru mr N sy....

2 comments:

kamilphotography said...

hahahaha.. boleh la adik tu date dgn abg nye.. jom kita satu kan diorg.. =D

wanna said...

jom2...=)
cikgu kamil, best ar gmbr2 yg awk shoot...cntik2..

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...