Monday, February 7, 2011

kegemaran sy....

kalau hari sekolah, leh dikatakan hampir sama ngan waktu opis hour sy akan berada kt sekolah..walaupun sepatutnya waktu sy balik sekolah adalah kul 2 tp terlajak..kekadang sampai pukul 5 lebey masih lagi kt sekolah..kenapa? sy suka berada kt sekolah untuk siapkan keje...keje ape erk cik wanna?ha..teka cepat...

keje pe lg menanda buku la...boleh dikatakan setiap hari sy akan menanda buku..kekadang tue dah ciap tanda sume then pulangkan kpd student dok diam tak diam dlm sejam lps tue dtg lg buku baru tuk ditanda..boleh dikira purata dlm sehari tue jika didarab dan ditambah, ada dlm 150buah buku tuk 4 kelas dlm sehari sy perlu tanda dan semak..xcukup msa semak kt sekolah, kt umah pon smbung semak buku lg..huhuhu..bila start menanda sy akan mula mencari kesalahan demi kesalahan pelajar. even kesalahan kecil pun huruf a ekor ketot sgt pn sy akan point bnda tue...sok sy akan canang lam kelas then suh student tu jgn ulangi kesilapan..hahaha...cian lak kt diorg tp lau tak diajar cmtu msti xde perubahan ke arah kebaikkan dlm diri diorg..

so, sekarang kegemaran sy adalah menanda buku sbb bila dah terlalu kerap menanda, die dh jd cm habit je..cm td sampai tak hinggat nk balik umah...huhuhu...

credit to sis nieda..cun ar gmbr yg sis amik neh....


0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...