Thursday, May 8, 2014

cikgu ayu da jd mama..congrates dear

tanggal 2mei2014 yg lepas, syg sy iaitu cikgu ayu da slmt melahirkan bby lelaki...
sewaktu sy mdpt berita cikgu ayu tlah slmt bersalin, sy rsa mcm xpercaya je sbb baru ptg tu sy dan cikgu ayu ada berbual2 selepas cikgu ayu baru blik dr appointment check up nya...rupanya selepas mgrib tu cikgu ayu da turun tanda da pun..pergi la cikgu ayu yg dibawa oleh suaminya ke hospital columbia. suami beliau ada mewassap sy tetapi disbbkn bateri hp abis terus sy xdpt mbaca wassap tersebut...
dlm jam 4pg sy terjaga dr tdo kerana si ank terunaku mtk disusukan. .dlm kesempatan menyusukan iman smpat lg sy bkak fb melalui ipad..scroll ke bwh utk bca news feed tetiba terpandang status update dr kkak cikgu ayu...dgn sgt excited? apa lg terus kjut incik suami disebelah...beritahu incik suami bhawa cikgu ayu da slmt melahirkan bby dan terus sy capai telefon utk call bertanyakn khabar. ..xigt ape da time tu dan lps call bru tingat rsa mengganggu plak cikgu ayu nk rehat..sowie ye syg call u time tu..
ptg esoknya sy, incik suami dan ank terunaku,  iman terus ke hospital columbia utk melawat cikgu ayu dan bbynya..comel sgt bby cikgu ayu..idung bby sgt cute..geram tgok..bdnnya pun smngt..sy berkesempatan utk dukung dan cium bby cikgu ayu..iman tgok je ummi die pgg n cium kawan die ha..hikhik
di sini sy nk ambil kesempatan utk ucapkan tahniah kpd cikgu ayu dan suami di atas kelahiran bby boy yg sgt comel..selamat menjadi mama dan papa ye korang..kpd cikgu ayu, selamat berpantang syg...kpd bby firash,  cpt2 besar ye syg...semoga mjadi ank yg soleh dan berguna kpd msyrkt. ..amin..

0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...