Monday, June 17, 2013

selamat tinggal torch, selamat datang Z10..

dedulu pkai hp cikai2 je, almaklum la xmampu nk beli...kini alhamdulillah dapat merasa hp yang canggih manggih ni..actually xterlintas pun nk pkai yg canggih manggih ni, setakat yg da ada ni pun, leh call, le msg pun da kira ok...

tingat memula pkai hp dulu, tu pun masa kt matrik...hp kakyong bg...nokia 3310...masa tu bila dpt pakai hp betapa gembiranya hati...xperlu dah nk turun cri public nk call ibu...lepas tu bila da ada duit simpan dari elaun matrik, beli pulak hp butterfly bg menggantikan hp nokia 3310 tu...pakai la sy hp butterfly tu smpai msuk UPSI...pastu bila butterfly wat hal pulak after guna hampir 4 taun , pakai pulak hp nokia 2310 sampai abis UPSI..bila da stat kje, da ada duit gaji, beli pulak sony erricson W705 walkman...pakai la hampir 2taun lebih sampai la sony erricson tu da stat wat hal..masalah ribbon...2x jgk la repair dan akhirnya...jeng-jeng...

taun awal tahun 2012 dalam bulan januari, ada hamba Allah yang sgt baik hati (incik syaiful) adiahkan sy hp blackberry torch 9810...xsangka dpt hp nih...tq dear..tq so much...bermula dr saat itu, sy menggunakan BB Torch tu dgn sgt bermanfaat..mmg xdr masa terluang ckit pun sbb suma masa tu dah digunakan sebaik mungkin dgn melayari internet di BB torch ni..

setelah genap setaun setengah sy dgn BB torch ni, dgn xdisangka2, akhirnya incik suami adiahkn BB Z10 pulak..aik, mcm tau2 je torch ni da stat wat prob pada button option die...xterlintas pun utk pakai Z10 nih, tp incik suami adiahkan jgk, jd terpaksa amik...aik, terpaksa ke puan wana?hikhik..dan skng bermula la life sy bersama BBZ10...selamat tinggal BB torch, selamat datang Z10...

even da pkai Z10 skng tp sy masih merindukan Torch yg sgt mesra dgn sy..torch jaga diri bebaik ye..












0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...