Friday, May 17, 2013

warkah untuk Incik Suami

incik suami,
  • terima kasih ye sbb hadir dalam kehidupan kecil sy,
  • terima kasih ye sbb sudi melayan karenah sy,
  • terima kasih ye sbb sudi membahagiakan sy
  • terima kasih ye sbb sentiasa berada dengan sy ketika susah dan senang,
  • terima kasih ye sbb sentiasa buat sy ketawa,
  • terima kasih ye sbb sentiasa beri nasihat kt sy
incik Ahmad Syaiful bin Abd Halim,
  • terima kasih sgt2 sbb selalu bwk sy jalan-jalan xkira la jalan ke tempat jauh2 mahu pun setakat ke econsave tu...hikhik
  • terima kasih sgt2 sbb selalu bwk sy makan-makan xkira la kt mana tempat sekalipun
  • terima kasih sgt2 sbb tlg sy kemas rumah, kemas almari dan siram pokok bunga (b xde, bunga pun da layu)
  • terima kasih sgt2 sbb sentiasa kemas kini sistem fail di rumah kita
  • terima kasih sgt2 sbb xkira di mana kedai makan awak berada, awak pasti akan call untuk tanya nk makan apa2 tak.
  • terima kasih sgt2 sbb tiap2 kali ciah dtg umah kita, awak yang buatkan susu ciah
  • terima kasih sgt2 sbb tlg cas kan hp BB sy bg penuh ketika sy tidur malam
  • terima kasih sgt2 sbb awak sentiasa dahulukan sy dalam apa jua keadaan susah sekalipun...
  • dan terima kasih sgt2 for everything selama kita lalui hidup bersama-sama...
semoga Allah sentiasa limpahkan kebahagiaan, kegembiraan, keberkatan, rezeki yang melimpah ruah kepada rumahtangga kita...semoga jodoh kita sampai ke syurga...amin ya Rabbalalamin





0 comments:

Post a Comment

memang best butik neh..

Butik Edast

counter

promo lg

promo

promo best,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...